top of page
Padma Coaching Westkerke Sites

Sites

Interessante sites:

Logo Bewust Zijn

Bij Inge kan je terecht voor coaching, behandelingen met de Ankh en om je Zielencode te laten/helpen ontcijferen. Ze woont in Heusden-Zolder. De zielencode en coaching kan ook via video-gesprek en is een aanrader als je meer over jezelf en je doel in dit leven wil weten.

Naast Hatha Yoga kan je bij Jaimie ook terecht voor coaching, yoga, healing en oorkaars therapie. Haar studio in Gistel is zeker een bezoekje waard.

logo Ik Ben Academy

Ellen en Mary zijn te vinden in Best nabij Eindhoven. Bij hen kan je terecht voor o.a. healing (met of zonder de Schumann plaat), mindfulness en andere begeleidingsmethoden. Al deze methoden helpen je uit te zoeken wie je echt bent zodat je in je oneindige kracht kan komen te staan.

In deze mooie stenenwinkel in De Haan kan zowel online als fysiek terecht. Naast vele mineralen vindt je er ook klankschalen, dromenvangers, wierrook enz. Zeker een bezoekje waard.

Interessante YouTube kanalen:

Logo Starseeds

Tobias geeft gemakkelijk te begrijpen informatie ivm astrologie, de nieuwe wereld en Starseeds.

Logo Sven Heart Philosophy

Sven helpt je met z’n video’s op weg om te mediteren, naar binnen te keren en te voelen, en dit op een gemakkelijk op te bouwen manier.

bottom of page