top of page

“Mijn hond had steeds ontstekingen, jij voelde dat het kwam door onverwerkte trauma’s. Door jouw hulp kon ik met mijn hond werken aan deze trauma’s. Nu zie ik hem steeds rustiger worden en volgens mij worden de ontstekingen ook al minder en genezen ze sneller. Zowel Rex als ik zijn je erg dankbaar.”

Annelies - Valkenburg

“Ik heb kort geleden een paard geadopteerd, maar zij wilde haar halster niet om. Telkens trok zij zich terug en ik had geen idee van de oorzaak. Ik ga altijd rustig en liefdevol om met mens en dier, daarom wilde ik graag weten wat er aan de hand was met mijn paard. Door jou weet ik nu dat zij door haar vorige eigenaar ruw behandeld werd tijdens het dragen van haar bit of halster. Ik snap nu dat ze hierdoor angstig werd en ga er nu anders mee om, ik stel haar nu eerst op haar gemak. Ik wil je bedanken voor jouw waardevolle informatie die je mij gegeven hebt. Je hebt me duidelijk gemaakt waarom zij zo moeilijk deed. Ze is nu veel rustiger en krijgt steeds meer vertrouwen, zowel in zichzelf als in mij.”

“Ik wil je bedanken voor het invoelen van mijn beide katten. Nu begrijp ik waarom ze zich zo gedragen. Omdat je mij vertelde wat ze nodig hadden, kon ik ze dat geven. Beide katten zijn nu helemaal opgebloeid en veel speelser. Nogmaals bedankt.”

Bart  Verly

“Dank je wel om contact te nemen met mijn overleden broer. Ik kan zijn plotselinge dood nu beter plaatsen.”

“Ik heb pas nog een kaartlegging laten doen door Wendy. Veel zaken kon ik al plaatsen en weet ik waar ze voor staan. ik ga zeker gebruik maken van de tips die ik tijdens deze legging kreeg. Ik ga ook een ideeën schriftje beginnen om tips en ideeën te noteren die ik opvang, lees of doorkrijg van het universum ook de synchroniciteit is heel opvallend aanwezig in mijn leven. Dank je wel Wendy voor deze mooie legging.”

Caroline Risack

“Ik houd niet zo van kaartleggers, maar bij Wendy voelde ik me direct op mijn gemak. Haar stijl sprak me heel erg aan. Ze focust namelijk niet op het voorspellen van de toekomst. Iets waar ik mij helemaal in kan vinden. Ze toonde me daarentegen hoe ik zelf mijn volgende stappen in handen kon nemen om zo mijn doelen te bereiken. Want de toekomst hebben we zelf in handen en kunnen we altijd nog in een andere richting duwen als we onszelf erop toeleggen.”

"Toen ik mij al ff niet goed voelde, m'n maandstonden uitbleven, m'n hoofd bleef piekeren en ik overal geblokkeerd zat, nam ik een energetische behandeling bij Wendy.

Ik stond versteld van de rust die het mij onmiddellijk bracht.

En plus de volgende morgen kwamen m'n maandstonden terug door. Ik besliste om regelmatig eens te ontspannen en te gaan voor een behandeling en ik moet zeggen: t doet me deugd."

Sara Florizoone

"Ik kwam bij Wendy voor een energetische behandeling. Hoe zalig was dat. Enorm ontspannend, veel inzichten in mezelf en een boost om later zelf blokkages op te lossen. Dankje Wendy!"

"Zalige massage helemaal zen...een aanrader... gegeven door een echt toppertje... een Engel op aarde"

Anoniem

“Wendy deed voor mij een kaartlegging. Heel blij mee. Ze doet het niet zoals de anderen in de zin van toekomstvoorspelling. Wel neemt ze haar tijd om je inzichten te geven in je levensvragen. Bedankt, ik ben goed vooruit geholpen.”

"Wendy is een liefdevolle en attente persoon die me verder geholpen heeft op m'n pad . Het was echt hartverwarmend en ontroerend om al deze mooie boodschappen door te krijgen. Enorm bedankt!"

Adri

“Wendy, je hebt veel psychologische inzichten in het gedrag van de mens. Je kan heel goed invoelen wat er gaande is bij mensen. Je kan heel goed kaartjes leggen en een duidelijke uitleg hierover geven (Keltisch kruis). Verder kan je enorm goed foto’s lezen van bijv. overleden zielen en zelfs dieren.

Ik kwam bij jou voor ondersteuning bij mijn psychische worstelingen. Worstelingen met mezelf, worstelingen met de buitenwereld. Ik zat in een depressieve fase in mijn leven, wist het allemaal niet zo goed meer
en de wereld overweldigde me.

Door jouw begeleiding ben ik enorm gegroeid in mijn ontwikkeling. Ik kan verder op mijn pad, heb meer vertrouwen in wie ik ben en wat ik doe. Ik voel me zelfverzekerder. Ook heb ik heb vele inzichten gekregen
en ben nu zelf ook mensen aan het  ondersteunen d.m.v. coaching.
Ik ben nog bewuster geworden, zie nog meer hoe dingen bij mij en bij anderen werken. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ondanks af en toe vervelende “groeipijnen” zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Je kan dingen heel goed verwoorden. Weet vaak de vinger op de zere plek te leggen en blijft heel liefdevol.

Ik kwam bij jou voor coaching, kaartleggingen, foto lezen en voor veel eerlijkheid en liefde! Jouw sterke punten zijn: het inzetten van veel (door het leven zelf verkregen) psychologische inzichten; veel warmte en geduld.
Daarbij is jouw intuïtie een zeer grote kracht!”

Anoniem

“Wendy heeft veel doorzettingsvermogen, is hulpvaardig, liefdevol en professioneel.

Ik ging bij haar voor mijn piekergedrag, relatieproblemen, algemene gezondheidsproblemen, enz. Ik was heel onzeker, zoekend naar antwoorden, en stond tegen een burn-out aan. Ik wilde weten hoe ik terug kon liefdevol omgaan met mezelf.

 

Ik werd begeleid door middel van coaching, energetische behandelingen, Ayurvedische massages en een kaartlegging.
Ik ben door Wendy haar begeleiding bewuster geworden van mijn gedrag en weet beter hoe met alles om te gaan.

 

Mijn leven werd zinvoller en actiever. Ik kreeg meer balans in mijn leven en werd meer zelfzeker.
Wendy kan degelijke hulp bieden en kiest voor de mens zelf i.p.v. voor materie.

 

Één van haar grootste troeven is dat ze haar kwetsbaarheid durft te tonen.”

Karijn

“Je bent altijd positief, oordeelt niet/nauwelijks, weet wat je zegt, blijft kalm ook al is een ander dat niet.

Ik ben al met heel veel hulpvragen bij jou gekomen, maar vooral tijdens mijn laatste baan heb je me heel goed ondersteund. Met alles eigenlijk maar met dit puntje wilde ik het nog eens extra benoemen.

Ik ben enorm gegroeid en daar ben ik je heel dankbaar voor. De tijd die je vrijmaakte en de vele zooms die we al gehad hebben, hebben me geholpen in mijn groeiproces.

Er is eigenlijk heel veel veranderd in mijn leven sinds ik jou ontmoette. Vooral de manier waarop ik groei. Momenteel gaat het heel snel en ik vind het fijn dat ik kan en mag leren bij je.
Dat betekent heel veel voor me! Soms ben ik gewoon even moe en wil ik even niks maar het universum denkt daar dan anders over.

Je neemt altijd de tijd, blijft rustig, gaat niet op een “preekstoel” zitten, oordeelt niet, en probeert via meerdere visies, manieren iets uit te leggen waardoor een ander aan het denken (of voelen) gezet wordt.

Je kalmte, de blijdschap die je uitstraalt, de rust die je brengt, dit allemaal is jouw kracht.”

Anoniem

"Ik kwam bij jou omdat ik niet meer wist hoe verder te gaan, we hadden een paar losse coachingsgesprekken, waardoor ik weer verder kon. Daarvoor ben ik je dankbaar, iedere keer als ik vast zit, stel je me de duidelijke vragen en besef ik weer waardoor ik in deze situatie verzeild ben geraakt en hoe ik verder kan en eruit kom.
Ik kwam ook al een paar keer bij jou voor een energetische behandeling of een Ayurvedische massage, waarna ik elke keer weer tot rust kom."

Didi

“Je komt op mij vrolijk en opgeruimd over ondanks dat je door moeilijke periodes gaat zie je de mooie dingen van het leven, jij kan goed reflecteren op bepaalde situaties die zich bij anderen voordoen.

Ik kwam naar jou voor een jaarlegging van de Kleine Lenormand kaarten , die heel mooi en to the point was. Ik heb er al veel aan gehad.

Ik was aan het twijfelen om mijn studie van herborist te stoppen of afmaken omdat ik op de tippen van mijn tenen liep door de vele taken en mijn fulltime job. Nu weet ik zeker dat het mijn, pad is en dat ik de studie van herborist moet volgen. Het is de juiste keuze en dat voel ik ook vanuit mijn hart.
Ik heb de motivatie gevonden om mijn taken af te maken. Ik weet waar ik het voor doe. En dat deze opleiding mij nog veel voldoening gaat geven. Ik weet nu dat als ik mij blijf inzetten en niet opgeef vlak voor de grens, ik mijn doelen kan behalen het mij ook veel voldoening gaat geven.

Ik merk wel dat als ik het emotioneel moeilijk heb of vast loop, dat jij een van de eerste bent die reageert met de juiste vragen, hierdoor ben ik al tot verschillende inzichten gekomen waarvoor dank.
Ook in groep ervaarde ik dat je de juiste vragen stelde, je reflecteert zodat de inzichten komen bij de vragensteller en je voelt aan als er bij iemand iets speelt.

De kaartlegging was zeer treffend, ook voor mijn zus en dochter. Mijn dochter is sindsdien meer open naar mij toe dus onbewust heb je voor een connectie gezorgd door voor haar haar kaarten te leggen en de intuïtieve uitleg die je haar gaf.

Je kracht komt uit verschillende dingen: je komt open en geïnteresseerd over, stelt de juiste vragen. Je hebt een vriendelijke uitstraling en kunt tussen de regels lezen waardoor je vertrouwd aanvoelt zonder dat je jezelf opdringt. Je laat diegene zelf nadenken waardoor de inzichten vanzelf komen.”

Mary

“Wendy, je voelt heel goed in in een persoon en geeft goede adviezen. Je komt met oplossingen die je uit je eigen ervaringen geleerd hebt. Je bent altijd positief en weet het ook zo te brengen, blijkbaar is dat een gave. 


Voor ik je kende, dacht ik meestal negatief, en ik wist niet hoe ik het zelf moest oplossen. Ik heb meer inzicht gekregen in het ui pellen. Sinds ik jou heb leren kennen, voel ik mij heel gewaardeerd en heb ik geleerd dat ik mag zijn zoals ik ben, dat ik mezelf mag zijn i.p.v. iemand die men graag ziet.”

bottom of page